Bagaimana melembutkan hati si dia untuk ku

Adakah anda suka apabila teman atau pasangan lelaki anda berada disisi sentiasa!adakah anda suka apabila pasangan anda selalu menyatakan cinta kepada anda. Pernahkah anda terfikirkan cara untuk membuatkan si dia bertambah sayang kepada anda .

Didalam perhubungan cinta,mendalami tips-tips atau cara melembutkan hati seorang lelaki adalah sangat penting bagi wanita yang mengharapkan kasih daripada seorang lelaki. Walaupun lelaki tidak tampak seperti yang suka meluahkan perasaan dan suka kelihatan ego. Meraka juga berharap mendapat kasih sayang dan tumpuan dari wanita. Sedar akan sifat-sifat atau sensitiviti lelaki adalah satu komponen yang penting jika anda mengharapkan kasih yang tidak terbelah bagi.

Terdapat beberapa langkah dan tips yang boleh anda lakukan untuk menyatakan kasih anda kepada si dia (lelaki) dan membuatkan si dia betapa berharganya kewujudannya terhadap anda dan seterusnya hubungan yang lebih panjang dan bahagia :

Tunjukkan minat anda untuk  menghabiskan masa bersama dia,Langkah yang baik untuk menambahkan perasaan kasih lelaki kepada anda ialah berikan masa yang berkualiti yang dia perlukan,anda tidak boleh membiarkan kekasihmu menunggu keseorangan untuk mu. Oleh itu,isikan ruang masa yang pendek itu dengan saat-saat yang manis dan kenangan baik. Pastikan ketika anda bersama dengannya ,anda menberikan 100 peratus tumpuan kepadanya seperti bersedia mendengar pendapat dan kisah yang ingin dikongsinya. Lazimnya,apabila seorang lelaki itu berasa senang dengan individu yang sedia mendengar dan sudi berkongsi kedukaannya,dia lebih suka menghabiskan masa bersama anda yang dicintai.

Kadang-kadang apabila seorang lelaki mula menyintai seorang wanita,tidak ada sebab khusus untuk menjelaskan sebab dan bagaimana ia berlaku. Ia boleh berlaku dari seorang lelaki yang kacak mula menyintai wanita yang tidak mempunyai rupa yang menawan ,tetapi sikap dan perlakuan boleh mengoda hati si dia dan membibitkan bunga cinta yang tumbuh mekar .

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.1/10 (56 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +16 (from 22 votes)
Bagaimana melembutkan hati si dia untuk ku , 8.1 out of 10 based on 56 ratings

Carian Ayat Jiwang:

  • ayat romantik untuk lelaki
  • cara melembutkan hati lelaki
  • doa melembutkan hati kekasih
  • cara melembutkan hati wanita
  • cara melembutkan hati perempuan
  • doa memikat hati lelaki
  • ayat jiwang untuk teman lelaki
  • doa untuk memikat hati pria
  • ayat pelembut hati kekasih
  • doa untuk melembutkan hati kekasih