Haruman Wangian Pikat Lelaki

Bila bertemu si dia pujangga jiwang hati kecil ini,terasa dada ini bagai kencang umpama gempa tsunami. Namun ada ketikanya terasa yang diri ini hanya menepuk sebelah tangan sahaja. Apa yang seorang wanita itu harapkan dari jejaka sewaktu janji temu atau selisih di jalanan. Walaupun bau itu bersifat peribadi,perbezaan bau setiap orang boleh memberikan makna kepada orang lain. Tips wangian ini khas untuk wanita yang ingin mengetahui wangian khas untuk si dia.

Kajian yang telah dijalankan hampir 30%  hasil ujian keatas wangian  yang berbau enak/lazat  boleh membuat pasangan meraka tergilakan si pemakai. Wangian berbau manis dan disukai hampir kebanyakan lelaki. Bau buah strawberi dan madu amnya boleh membuat si dia ingin mendekatkan diri dengan anda.

Anda boleh juga mencuba bauan bersih yang boleh dianggap seperti anda selepas mandi. Bau yang boleh membuat si dia terkenang memori lalu yang manis.

Bauan sitrus seperti buah limau juga  berupaya  meningkatkan keintiman anda dan si dia. Bau segar limau boleh menangkap perhatian sewaktu anda melintas dihadapan si dia.

Antara tips lain penggunaan semburan wangian adalah secara ringan atau sikit-sikit . Mengikut kata pakar kecantikan menggunakan semburan wangian pada kadar rendah yang boleh membantu aroma peluh dan aroma wangian mampu bercampur dan menghasilkan wangian semulajadi. Hampir 20% lelaki yang berginjak 5 inci  dari si pemakai wangian kerana tidak dapat menahan bau yang seakan memabukkan .

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.9/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +8 (from 8 votes)
Haruman Wangian Pikat Lelaki, 9.9 out of 10 based on 9 ratings

Carian Ayat Jiwang:

  • ayat untuk wangian berpanjangan